Сместување во клиника МедТиМ.

Сместувањето во клиниката е обезбедено за постигнување на максимален комфор.

Клиника за лекување на зависности МедТиМ е изградена според светските стандарди и, како таква, е една од најголемите и најдобро опремените во Европа. При изградбата, се потрудивме да обезбедиме дека сместувањето во клиниката обезбедува максимална функционалност и удобност. Покрај медицинскиот аспект, посветивме посебна внимание на удобноста и практичноста на нашите пациенти. 

Нашата клиника располага со 19 единечни и двокреветни соби, како и со 6 апартмани. Во оваа област на клиниката, исто така, постои и соба за нега каде медицинските сестри секојдневно поставуваат периферни венски катетери, мерат крвен притисок, температура и спроведуваат дневни фармаколошки терапевтски процедури.

Во истата област се наоѓа и кабинетот на општиот лекар, каде нашите лекари на општа пракса секојдневно ги прегледуваат пациентите, вршат електрокардиографски прегледи, на пример, а ако е потребно, издаваат и спроведуват дополнителни третмани и истраги.

Соби

Просторни, удобни и модерно опремени простории обезбедуваат сместување за пациентите на програмот за лечење на зависности во клиниката МедТиМ, каде се обезбедува максимална приватност.

Двокреветна стандард соба

Овој вид соба обезбедува удобен сместување за два пациенти. Собата е опремена со два кревети, телевизор и ноќни ормариња. Купатилото е одделно, но заедничко и споделувано од страна на пациентите.

Овој вид соба не се дополнително наплаќа и влегува во цената на програмата.

Еднокреветна соба

Собата е внимателно уредена за создавање на спокојно околинство за време на вашиот престој во клиника. Опремена е со просторен брачен кревет што обезбедува удобност и одмор, работна маса и телевизор.

Купатилото е опремено со када, обезбедувајќи ви можност за целосно опуштање и релаксација. Овој вид соба исто така има опција со тераса и одделно купатило, со дополнителна доплата.

VIP еднокреветна соба

Оваа удобна и функционална соба ви обезбедува сè што ви е потребно за релаксиран боравок во клиниката. Собата е опремена со просторен брачен кревет што обезбедува удобност и одмор. Во дневниот боравак се наоѓа удобен диван и фотелја, како и маса за релаксација за читање или гледање телевизија. Исто така, има и модерно опремено купатило. 

Овој вид соба се дополнително наплаќа.

Усмерете го вашиот живот на правиот пат

Повикајте не и закажете разговор со нашите лекари

Сместување - Трпезарија и креативна зона.

Во комплексот на медицинскиот центар МедТиМ, се наоѓа и трпезарија каде се сервираат висококвалитетни оброци приготвени во нашиот ресторан. Трпезаријата е дизајнирана за 20 пациенти каде може да најдат храна, пијалоци, закуски, овошје и слаткиши во текот на денот. 

Во просторен хол исто така се наоѓа креативна зона со удобни столици и софи, каде пациентите можат да поминуваат слободно време гледајќи телевизија, филмови, играјќи PlayStation игри и друштвени игри.

Оваа просторна и модерно опремена сала не е само место за јадење или проведување време, туку и дел од клиниката каде пациентите можат да поминуваат квалитетно слободно време, социјализираат се и работат со ерготерапевти.