Нашиот тим

Клиника за третман на зависности МедТиМ - Тим на лекари и медицинско особство

Во рамките на клиниката за третман на зависности МедТиМ, нашиот медицински тим и стручњаци дефинираат изврсност преку своето неуморно посветување кон благосостојбата на пациентите. Тие создаваат околина за третман што се одликува со сочувство, стручност и неценлива поддршка, со нивната безкомпромисна посветеност и искрена емпатија. Овој изузетен тим обликува искуство на квалитетна здравствена нега, подигнувајќи го секое патување кон здравје на ниво на доверба и надеж.

Запознајте го тимот на стручњаци во нашата клиника.

Д-р Алексеј Елистратов

Директор на клиника

Проф. д-р Иван Димитриевиќ

Невропсихијатар, редовен професор на Медицински факултет

Ирена Меденица

HR Менаџер

Наташа Радаковиќ

Менаџер на канцеларија

Д-р Катарина Зориќ

Психијатар

Божана Кончаловиќ

Дипломиран специјален педагог-магистер, породичен советник

д-р Гордана Бујишиќ

Психијатар

д-р Владана Милосављевиќ

Марија Милошављевиќ

Магистер клиничке психологије - Образована во системска терапија

Миона Прокиќ

Клинички психолог

Д-р Здравка Станковиќ-Пировиќ

Клинички доктор

Бојан Шијан

Магистер психологија

Ивана Матовиќ

Магистер дефектолог

Нева Почуча

Клинички психолог

Новица Радовановиќ

Главен медицински техничар

Зорана Радивојевиќ

Медицинска сестра

Слаѓана Вујичиќ

Медицинска сестра

Марко Ѓорѓевиќ

Медицински техничар

Милош Недељковиќ

Физиотерапевт

Милош-Пејовиќ

Милош Пејовиќ

Ерготерапевт

Жељко Илиќ

Шеф на обезбедување